NYT PROJEKT STARTER MANDAG

Editshop Arts vil fra på mandag påbegynde en kunstnerisk videoproduktion med elementer af billedkunst, musik, poesi og dokumentarisme. Filmen tænkes opbygget som en global collage, hvor en kreds af mennesker fra principielt hele verden skal kunne bidrage med egne produkter og idéer. Projektet er i sin første spæde vorden, og deltagerkredsen er endnu begrænset men vil blive søgt udvidet løbende via invitationer lokalt og på tværs af landegrænser. Som udgangspunkt vil indholdet og handlingen i det færdige produkt være ukendt, også for os selv. Men vi forventer, at det materiale, der dukker op undervejs, efterhånden vil tegne et eller flere mønstre eller tendenser, der vil kunne inspirere os til manuskript, drejebog, egne optagelser og redigering af et samlet hele. Online-kontakten mellem alle deltagende parter vil ikke ske på sociale medier, men der vil undervejs i forløbet blive fremstillet små teasers, der vil fortælle lidt om udviklingen, og disse vil hver måned blive lagt ud på bl.a. Facebook. Vi håber, du vil følge os, og send os gerne spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *